Over ons

Er is veel dat Haar Zaakje by Eva & Yoni bijzonder maakt, maar het allerbelangrijkst zijn onze topstylisten. Wij hebben passie voor ons vak, aandacht voor onze klanten en hebben samen maar één doel: klanten volledig ontspannend en stralend naar buiten laten gaan!

Persoonlijk advies

Je afspraak bij Haar Zaakje by Eva & Yoni begint met een persoonlijk adviesgesprek, zodat we jou en jouw haar beter leren kennen. Samen nemen we de tijd goed te bespreken wat jouw wensen zijn en hoe we dit kunnen realiseren.

Ontspanning

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant ontspannen in onze stoel zit bij een bezoek aan onze salon. Zo houden we van persoonlijke aandacht voor iedere klant, en maken we jouw langere behandeling comfortabel met heerlijke koffie en een stapel tijdschriften!

Ervaren en professionele kappers

Haar Zaakje by Eva & Yoni, 5 jaar gevestigd in Oudenbosch en met topstylisten met ieder minimaal 17 jaar ervaring. Bij ons knippen en kleuren dus alleen gediplomeerden stylisten. Wij volgen met regelmaat vakgerichte trainingen en blijven zo up-to-date in het kappersvak.

Salon voor kinderen, dames en heren

In onze salon helpen wij zowel kinderen, dames als heren. Behalve knippen en kleuren, bieden wij ook andere behandelingen aan, zoals haarverlengingen door middel van hairextensions.

Professionele producten voor het mooiste resultaat

Je kiest bij Haar Zaakje by Eva & Yoni voor een salon die enkel werkt met hoogwaardige producten waaronder Maria Nila, Olaplex, & Rehab. Hierdoor kunnen wij jou de juiste verzorging voor je haar en beste kleuringen garanderen. Ook als je op zoek bent naar professionele producten om thuis te gebruiken, kunnen wij je hierin uitgebreid advies geven!