Over Maria Nila

Maria Nila

Maria Nila, opgericht in Stockholm ontwikkeld al jarenlang een mooie verzorgingslijn voor ieder soort haar. De producten van Maria Nila zijn 100% Vegan en volledig vrij van sulfaten en parabenen. Het merk draagt diverse prestigieuze keurmerken als leaping bunny & PETA en draagt hiermee bij aan duurzame ontwikkelingen in beautybranche. Maria Nila doet ook uitgebreid onderzoek naar de herkomst van hun ingrediënten en doet mee aan het plan VIVO project, waardoor ze het gebruik van de verpakking 100% kunnen compenseren.

Maria Nila beschikt over een verzorgende lijn bestaande uit 6 soorten: Structure Repair voor beschadigd haar, True Soft voor droog en poreus haar, Sheer Silver voor grijs en blond haar, Luminous Colour voor gekleurd haar, Pure Volume voor slap haar en Head & Hair heal, speciaal ontwikkeld voor diverse haar en hoofdhuid problemen zoals roos & irritaties op de hoofdhuid.

Style & Finish is de styling lijn van Maria Nila met diverse producten om elk kapsel de gewenste vorm te geven. Ook deze producten zijn 100% Vegan en vrij van sulfaten en parabenen. Naast de Style & Finish lijn biedt Maria Nila ook hun Minerals lijn aan. Deze lijn bestaat uit waxen, geschikt voor iedere haarsoort. Naast de gebruikelijke haarlakken en waxen bied Maria Nila ook een aantal producten die je haar beschermen bij het gebruik van warme tools zoals stijl of krultangen.

De visie van Maria Nila:

Maria Nila is geen doorsnee haarverzorgingsmerk. De 100% vegan en cruelty free haarproducten zijn ontwikkeld uit liefde voor dieren. Maria Nila vindt dat dieren onze levens vullen met geluk en plezier en dat ze dus niet deel horen uit te maken van een haarproduct.

Maria Nila wil het voor iedereen makkelijke maken om een stap te zetten in de richting van duurzaamheid en een vriendelijkere wereld. Daarom hebben ze besloten om voor vegan producten van hoge kwaliteit aan te bieden, die enorme luxe uitstralen.

Alle producten worden ontwikkeld in Zweden met ingrediënten van hoge kwaliteit dit verschil maken voor iedereen, dus ook voor de dieren en het milieu.

Hoe weet je zeker of Maria Nila 100% crualty free is en duurzaam?

Maria Nila is gecertifieerd door drie organisaties. PETA, Leaping Bunny en de The Vega Sociaty. Ze vinden duurzaamheid ook enorm belangrijk en om aan ‘climate compensate’ te doen wordt bij elk verkocht product geïnvesteerd in het planten van nieuwe bomen in Zuid Amerika. 

Ze werken namelijk samen met Zeromission en Plan Vivo en ondersteunen ze het Taking Root Project.

Welke lijnen vallen onder de verzorgingslijn van Maria Nila?

  • Maria Nila – Sheer Silver: voedende verzorging voor blond haar
  • Maria Nila – True Soft: haarverzorging voor droog en poreus haar
  • Maria Nila – Pure Volume: uitgebreide lijn haarverzorging voor meer volume 
  • Maria Nila – Luminous Colour: haarverzorging met granaatappelextract speciaal voor gekleurd haar
  • Maria Nila – Structure Repair: speciaal voor beschadigd haar
  • Maria Nila – Head & Hair Heal: speciaal voor de gevoelige hoofdhuid

Vrij van parabenen en sulfaten:

Maria Nila is een absoluut voorstander van een betere wereld, daarom zijn alle haarproducten van Maria Nila volledig vrij van parabenen en sulfaten! Dus geen onnodig schadelijke stoffen of agressieve ingrediënten waar je last van kunt krijgen. En ook al heb je er geen last van, bij dit vegan merk is de werking niet minder zoals je vaak wel ziet met veganisten merken.

Colour Guard Complex:

Alle producten uit het Maria Nila assortiment bevatten een Colour Guard Complex. Het Colour Guard Complex is een mix van ingrediënten die samenwerken om de haarkleur maximale bescherming te bieden tegen kleurverlies. Ook als je je haren niet verft. Ook wordt met het Colour Guard Complex het haar beschermd tegen hitte en UV-stralen.