Het team

Eva

Eigenaresse

* Top Styliste
* Long Hair Specialist
* Colour/Balayage/Highlight/Babylight Specialist
* Haarverlengingen
* Advies
* Luisteren

Nog voordat ik mijn opleiding startte in 2000 was ik al werkzaam bij een grote kappersketen. Ik had hier bewust voor gekozen omdat zij bekend stonden vanwege de vele trainingen en opleidingen die zij verzorgen.
Ik kwam er dan ook al snel achter dat ik veel meer wilde dan alleen maar knippen. Zo heb ik mezelf op kunnen werken van beginnend kapster tot trainster en leidinggevende. Daar heb ik in 2005 ook Yoni leren kennen, dat was vanaf het begin af aan al gelijk een fijne samenwerking. En toen zij vertrok in 2013 riepen we altijd al dat we nog eens gingen samenwerken al was het op ons 80ste!
Na ruim 16 jaar voor dezelfde organisatie te hebben gewerkt besloot ik dat het anders moest. Ik wilde met 2 kleine kinderen inmiddels wat dichter bij huis werken. Het liefste voor mezelf, en minder ruim opgezet. Ik wilde gewoon meer tijd voor de klanten en van A tot Z echt alles zelf kunnen doen. En toen ineens ging het heel snel en was daar op 1 juni 2016 de opening van Haar Zaakje en toen Yoni erbij kwam in 2018 was het helemaal compleet! 2 beste vriendinnen met dezelfde passie voor het vak en dan ook nog samen mogen werken, hoe mooi is dat?
Elke dag sta ik nog steeds met veel plezier op de werkvloer en ben ik dankbaar dat ik dit werk kan en mag doen. Graag tot snel!

Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag

Liefs Eva

YONI

Eigenaresse

* Top Stylist
* Highlight/Babylights/Colour Specialist
* Short Hair Specialist
* Haarverlengingen

Al ruim 17 jaar werkzaam in de branche!
In 2004 begon ik aan de allround kappersopleiding op het Da Vinci College, en in 2007 afgestudeerd, tijdens mijn studie werkte ik het eerste jaar in een kleine dorpssalon, ik kwam erachter dat ik hier niet op mijn plek zat, en solliciteerde ik voor mijn 2e leerjaar in andere salons. Hierdoor ben ik terecht gekomen in de salon waar Eva & ik elkaar hebben leren kennen. Wij kennen elkaar dus al ruim 16 jaar!

Na bijna 9 jaar vol intensieve trainingen, cursussen (zowel intern als extern) en voor een baas gewerkt te hebben kreeg ik de kans om als zzp’er aan de slag te gaan, die kans heb ik met beide handen aangepakt. Nu alweer 8 jaar verder als ondernemer, en sinds januari 2018 samen met Eva bij Haar Zaakje by Eva & Yoni waar we enorm trots op zijn! 2 beste vriendinnen die samen hun droom najagen en elke dag keihard werken om deze droom steeds groter te maken!

De liefde en passie voor haar is nog net zo groot als toen ik begon in 2004. Niet alleen het vak maar zeker de klanten zorgen ervoor dat ik dit vak elke dag weer met veel plezier doe!

Aanwezig op maandag, woensdag en zaterdag.

Veel liefs Yoni